Supported byElevatePR Digital
Supported byspot_img
RudarstvoEuro Manganese-u odobrena procena uticaja na životnu sredinu

Euro Manganese-u odobrena procena uticaja na životnu sredinu

Supported byspot_img
Supported byspot_img

Iz Euro Manganese-a su objavili da je češko Ministarstvo životne sredine odobrilo Procenu uticaja na životnu sredinu i društvo (ESIA) za projekat Chvaletice Manganese. Pored toga, kompanija je imenovala gospodina Tima Kindreda za direktora projekta.

ESIA odobrenje:

Češko Ministarstvo životne sredine podržava ekološke i socijalne uslove navedene u ESIA. Ovo dostignuće prati četvorogodišnji proces koji uključuje 14 državnih organa koji su dali svoje odobrenje.

Supported by

Odobrenje ESIA služi kao prekretnica, utirući put za naknadne dozvole kao što su dozvola za planiranje zemljišta i građevinska dozvola. Štaviše, to omogućava Kompaniji da napreduje ka finalizaciji Rudarskog zakupa za projekat.

Imenovanje direktora projekta:

G. Tim Kindred je imenovan za direktora projekta Chvaletice. Sa velikim iskustvom u realizaciji projekata velikih razmera, Kindred će voditi tim odgovoran za izvođenje front-end inženjerskog dizajna (FEED) i faze inženjeringa, nabavke i upravljanja izgradnjom (EPCM) projekta.

Tim donosi dragocenu ekspertizu kao hemijski inženjer i diplomac Australijske postdiplomske škole za menadžment. Njegovo iskustvo u hidrometalurgiji i dokazani rezultati u vođenju projekata za različite minerale, uključujući nikl, kobalt, bakar, litijum i zlato, čine ga visoko kvalifikovanim članom tima.

Izvor: miningwatch.news

Supported byspot_img
Supported byspot_img
Supported byspot_img

Najnovije vesti

Povezani članci

Verde Magnezijum- pozicioniranje Rumunije u vodećeg proizvođača magnezijuma u ​​EU

Investicioni plan kompanije Verde Magnezijum u Rumuniji predstavlja značajan korak ka smanjenju zavisnosti Evropske unije od uvezenog magnezijuma, posebno iz Kine. Reaktiviranjem zatvorenog rudnika magnezijuma i osnivanjem fabrike za preradu, kompanija ima za cilj da,ne samo zadovolji domaću potražnju,...

Potencijal skandijuma za transformacije na polju čiste energije

Uprkos malom prisustvu u Zemljinoj kori, skandijum ima ogroman potencijal da napravi promenu na polju čiste energije. Njegova izvanredna svojstva, kao što su poboljšanje gorivih ćelija sa čvrstim oksidom i stvaranje robusnih, ali laganih legura, samo su deo njegovih...

Pronalaženje puta ka sirovinama u doba čiste energije

Kako svet prelazi na tehnologije čiste energije, lanci snabdevanja prolaze kroz transformaciju, od fosilnih goriva ka nefosilnim mineralima. Od litijuma i nikla za baterije do bakra i elemenata retkih zemalja za različite komponente, ovi materijali su neophodni za pokretanje...
error: Content is protected !!