Supported byElevatePR Digital
Supported byspot_img
NaslovnaO Nama

O Nama

Rudarstvo Vesti Magazin je Internet Medij okrenut poslovnim ciljnim grupama, stranim kompanijama koje sve interese traže na tržištima Balkana. Ceo region je po mnogim parametrima konkurentan i zanimljiv stranim firmama, kako po pitanju pronalaska dobavljača i lokalnih partnera tako i sa ciljem plasmana roba i usluga.

Mi smo uspeli da postanemo impozantno vidljivi, kako na poslovnim platformama tako i na samim pretraživačima. U današnje vreme elektronskih komunikacija i globalnog sela, vreme je najvažniji resurs i svakako se u potrazi za informacijama o Srbiji kao glavno oruđe koristi upravo Internet pretraga.

Naše sekcije vesti na srpskom jeziku prate dešavanja, projekte i razvoj domaćih kompanija. Kroz ekskluzivne intervjue pokušavamo da približimo našu zemlju potencijalnim investitorima, bilo da su zainteresovani da kupuju ili proizvode nešto u Srbiji.

Naša misija je uloga mosta između postojećih potencijala za koje se ne zna i inostranih potreba. Impozantna dnevna poseta na oba naša portala, visoka pozicioniranost i vidljivost na svim Internet pretraživačima nam daje mogućnost i poziciju da u nekoj maloj meri utičemo na popravljanje imidža naše Srbije. Možda je naša uloga veoma mala u tom procesu, ali se svakako osećamo kao da radimo na tome i doprinosimo strategiji razvoja države, koliko god to bilo malo.

U današnjim poslovnim odnosima Internet Komunikacije predstavljaju ne samo izvor informacija već i najefektivnije oruđe za promociju, kreiranje imidža i plasiranje proizvoda. Promocija poslovnog ambijenta, plasiranje poruka kroz različite diversifikovane kanale nam daje šansu više da uspemo u svojoj misiji.

* Sve reobjavljene informacije su isključivo vlasništvo izvornih autora, isključivo imaju za cilj podizanje svesti raznih ciljnih grupa o značaju sektora energetike i rudarstva u Srbiji i regionu. Autorski tekstovi su isključivo generisani za inostrane ciljne dijaloške grupe.*

Supported by
Supported by
Supported by
error: Content is protected !!