Supported byspot_img
Supported byspot_img
RudarstvoVolt Resources preoblikuje odbor dok prelazi u posao sa integrisanim materijalima za...

Volt Resources preoblikuje odbor dok prelazi u posao sa integrisanim materijalima za baterije

Supported byspot_img
Supported byspot_img

 

U potezu koji odražava njenu evoluciju, Volt Resources Ltd je otkrio promene u svojoj liderskoj strukturi, postavljajući osnovu za njenu tranziciju u integrisani posao sa materijalima za baterije.

Kao deo ove strateške transformacije, kompanija je otkrila sledeće promene u vođstvu:

Supported by

Neizvršni predsednik Asimwe Kabunga će preuzeti ulogu izvršnog predsednika.

Prashant Čintawar, koji je bio izvršni direktor od 1. januara 2023. godine, proširiće svoju ulogu preuzimanjem pozicije generalnog direktora. Ova dodatna uloga uključuje pridruživanje Voltovom odboru direktora.

Trevor Metthews, koji je bio izvršni direktor od početka godine, podneo je ostavku na mesto direktora kompanije.

Do promene odbora dolazi kada Volt prelazi u integrisanu kompaniju za materijale za baterije sa velikim fokusom na poslove sa specijalnim hemikalijama i materijalima za baterije.

 

Transformacija na kartama

 

Izvršni predsednik Volta Asimwe Kabunga rekao je: „Volt prolazi kroz transformaciju i ove promene su u skladu sa našim planovima za kompaniju.

Dok prelazimo u integrisanu kompaniju za materijale za baterije, Prashant-ov je zabeležio rekord u stvaranju i povećanju novih preduzeća sa specijalnim hemikalijama i materijalima za baterije, upravljanje profitom i gubicima proizvoda i industrijalizacija će biti dragocena.

Zahvaljujemo Trevoru na njegovoj dugogodišnjoj predanoj službi kao direktor kompanije.“

Supported byspot_img
Supported byspot_img
Supported byspot_img

Najnovije vesti

Povezani članci

Beovulf Mining izveštava o napretku u svom portfelju

BEM je objavio svoje nerevidirane finansijske rezultate za devetomesečni period završen 30. septembra 2023. Kompanija je značajno napredovala u svom portfelju. U Kallaku, strateška revizija je definisala i pokrenula program metalurškog ispitivanja kao deo PFS kako bi se demonstrirao potencijal...

Poverenje i kredibilitet su od suštinskog značaja za rudarstvo u Evropi u dvadeset prvom veku

Zakon EU o ključnim sirovinama je odličan početak za obezbeđivanje održivijeg snabdevanja, ali moramo da se pozabavimo izazovom javnog prihvatanja, piše Šined Kaufman. Kako je Nedelja sirovina EU završena ranije ovog meseca, sve oči su uprte u njen glavni nacrt...

Altilijum za transformaciju rudarske jalovine u EV materijale

Altilium, grupa za čistu tehnologiju sa sedištem u Velikoj Britaniji fokusirana na podršku prelasku na neto nulu, objavila je da je obezbedila preko 700.000 funti za finansiranje inovacija od strane vlade Velike Britanije za dva kolaborativna istraživačka projekta fokusirana...
Supported byspot_img
error: Content is protected !!