Supported byElevatePR Digital
Supported byspot_img
RudarstvoVolt Resources preoblikuje odbor dok prelazi u posao sa integrisanim materijalima za...

Volt Resources preoblikuje odbor dok prelazi u posao sa integrisanim materijalima za baterije

Supported byspot_img
Supported byspot_img

 

U potezu koji odražava njenu evoluciju, Volt Resources Ltd je otkrio promene u svojoj liderskoj strukturi, postavljajući osnovu za njenu tranziciju u integrisani posao sa materijalima za baterije.

Kao deo ove strateške transformacije, kompanija je otkrila sledeće promene u vođstvu:

Supported by

Neizvršni predsednik Asimwe Kabunga će preuzeti ulogu izvršnog predsednika.

Prashant Čintawar, koji je bio izvršni direktor od 1. januara 2023. godine, proširiće svoju ulogu preuzimanjem pozicije generalnog direktora. Ova dodatna uloga uključuje pridruživanje Voltovom odboru direktora.

Trevor Metthews, koji je bio izvršni direktor od početka godine, podneo je ostavku na mesto direktora kompanije.

Do promene odbora dolazi kada Volt prelazi u integrisanu kompaniju za materijale za baterije sa velikim fokusom na poslove sa specijalnim hemikalijama i materijalima za baterije.

 

Transformacija na kartama

 

Izvršni predsednik Volta Asimwe Kabunga rekao je: „Volt prolazi kroz transformaciju i ove promene su u skladu sa našim planovima za kompaniju.

Dok prelazimo u integrisanu kompaniju za materijale za baterije, Prashant-ov je zabeležio rekord u stvaranju i povećanju novih preduzeća sa specijalnim hemikalijama i materijalima za baterije, upravljanje profitom i gubicima proizvoda i industrijalizacija će biti dragocena.

Zahvaljujemo Trevoru na njegovoj dugogodišnjoj predanoj službi kao direktor kompanije.“

Supported byspot_img
Supported byspot_img
Supported byspot_img

Najnovije vesti

Povezani članci

EIT RawMaterials ulaže 100 miliona evra za jačanje evropskog sektora sirovina

EIT RawMaterials-a će sa 100 miliona evra podržati projekte sirovina od velikog značaja za Evropu, najavljeno je na Samitu o sirovinama. Sa ovom finansijskom injekcijom, pored prethodnih 200 miliona evra već uloženih za period 2023-25, organizacija nastavlja svoju stratešku...

Finska kompanija planira fabriku katodnih aktivnih materijala kao deo napora ka zelenoj tranziciji

Easpring Finland New Materials Oi, zajedničko preduzeće između Finnish Minerals Group i Beijing Easpring Material Technologi Co., Ltd., nedavno je podnelo zahtev za ekološku dozvolu za fabriku katodnog aktivnog materijala (CAM) u Kotki. Oni su zatražili ubrzanu obradu po...

Francuska planira rafineriju nikla i kobalta za jačanje lanca snabdevanja

Francuska vlada podržava inicijativu privatnog sektora za uspostavljanje rafinerije nikla i kobalta u blizini Bordoa, čiji je cilj jačanje lanca snabdevanja baterijama za električna vozila u zemlji i smanjenje zavisnosti od Kine. Po ceni od 300 miliona evra, projekat, koji...
error: Content is protected !!