Supported byElevatePR Digital
Supported byspot_img
RudarstvoMeđunarodna rudarska kompanija angažuje Elevate- savetnike za odnose sa investitorima sa sedištem...

Međunarodna rudarska kompanija angažuje Elevate- savetnike za odnose sa investitorima sa sedištem u Srbiji

Supported byspot_img
Supported byspot_img

Međunarodna rudarska kompanija iz Australije angažovala je Elevate PR IR konsultanta za obavljanje aktivnosti vezanih za odnose sa investitorima na evropskom finansijskom tržištu u 2023/2024. Godini. Kompanija za istraživanje sirovina ima za cilj da podigne nivo svog poslovanja. Elevate tim će pokrivati odnose sa zainteresovanim stranama u regionu jugoistočne Evrope, ali i odnose sa evropskim medijima koji se bave temom rudarstva.

Tim Elevate IR će iskoristiti stručnost i domet evropskih medija, uključujući https://euromining.news/ i https://seemining.news/, renomirane provajdere vesti sa rudarskog tržišta, najpoznatiju kao most za direktno povezivanje ozbiljnih investitora sa menadžmentom javnih preduzeća visokog potencijala fokusiranih na Evropu. Sa primarnim fokusom na isporuku aktuelnih vesti i uvida u tržište za investitore za kompanije kojima se javno trguje, evropski mediji imaju široku publiku koju čine menadžeri hedž fondova, investicioni savetnici i svi investitori širom sveta.

Elevate ,fokusiran na region jugoistočne Evrope prepoznao je značaj povećanja svesti investitora za njihovu priču i posvećen je širenju svog prisustva na tržištu, uključujući odnose sa zainteresovanim stranama u lokalu. Kroz intenzivnu reklamnu i medijsku kampanju, klijenti imaju za cilj da dopru do šire publike unutar investicione zajednice. Elevate je jedini savetnik za odnose sa javnošću i infrastrukturu ,fokusiran na rudarstvo u južnoj Evropi.

Supported by

„Oduševljeni smo što radimo sa rudarskim kompanijama koje se nalaze na berzi. Naša stručnost dolazi iz inženjerskih i razvojnih projekata u rudarstvu. Elevate PR je deo naše grupe u okviru Clarion partnera, podržan od rudarskih stručnjaka i iskustva na terenu .Ovaj novi nivo naše usluge predstavlja značajnu prekretnicu jer nastojimo da proširimo naš doseg i povežemo se sa širom publikom investitora. Uz partnerstvo sa ekspertizom euromining.news i širokom mrežom, sigurni smo da ćemo ostvariti svoje ciljeve i pomoći u poslovanju klijentima i njihovim zainteresovanim stranama“, rekla je Aleksandra Milosavljević, partner u Elevate Clarion Partners.

O Elevate Clarion Partners-u

Elevate PR IR je jedinstveno PR savetodavno telo fokusirano na tešku industriju, koje upravlja izazovnim projektima u oblasti prirodnih resursa (energetika, rudarstvo), čelik i hemikalije, sektori životne sredine. Aktivno pruža usluge međunarodnim klijentima koji posluju u regionu jugoistočne Evrope. Elevate PR IR je deo Clarions Partners sa sedištem u Srbiji, sa predstavništvima u Nemačkoj i Crnoj Gori.

Supported byspot_img
Supported byspot_img
Supported byspot_img

Najnovije vesti

Povezani članci

Prihvatanje prakse cirkularne ekonomije u poslovanju

Primena praksi cirkularne ekonomije nudi kompanijama mnoštvo mogućnosti, predstavljajući komplementaran i alternativni pristup tradicionalnim poslovnim modelima. Ova promena ne samo da smanjuje oslanjanje na dobavljače, već i povećava otpornost na smanjeno snabdevanje. Mogućnosti prakse cirkularne ekonomije Težnja ka “konkurentskoj održivosti”...

Australijske rudarske kompanije i finansijska tržišta EU

Australijske rudarske kompanije su aktivne širom sveta, uključujući i EU, privučene stabilnim regulatornim okruženjem u regionu, strateškim tržištima, a u nekim slučajevima i bogatim nalazištima minerala. Kada se analiziraju aktivnosti ovih kompanija na finansijskim tržištima EU, njihovi interesi i...

Projekti za razvoj rudarstva jugoistočne Evrope i privlačnost tog tržišta za međunarodne rudarske kompanije

Zapadni Balkan i širi region jugoistočne Evrope privukli su značajnu pažnju međunarodnih rudarskih kompanija zbog svojih bogatih mineralnih resursa, uključujući bakar, zlato, srebro, olovo, cink, litijum i ugalj. Ovo interesovanje je u skladu sa globalnim trendovima ka obezbeđivanju zaliha...
error: Content is protected !!