Supported byElevatePR Digital
Supported byspot_img
RudarstvoLithium Chile sarađuje sa Erametom na rudarskim istraživanjima u Čileu

Lithium Chile sarađuje sa Erametom na rudarskim istraživanjima u Čileu

Supported byspot_img
Supported byspot_img

Kompanija Lithium Chile Inc. sa zadovoljstvom objavljuje da je sklopila Farm-In sporazum sa Erametom, renomiranom evropskom rudarskom kompanijom priznatom kao globalni lider u ekstrakciji i transformaciji metala.

Partnerstvo sa Eramet-om predstavlja ključni korak za Lithium Chile jer koristi opsežnu ekspertizu i sposobnosti istaknutog lidera u industriji kako bi ubrzali istraživanja na četiri lokacije u vlasništvu čileanske kompanije. Llamara, Aguilar, Rio Salado i Akuas Caliente uključeni su u sporazum, a zajedno pokrivaju površinu veću od 40.000 hektara, pokazujući značajan potencijal za istraživanje i razvoj minerala.

O Erametu

Supported by

Eramet transformiše mineralne resurse Zemlje kako bi obezbedio održiva i odgovorna rešenja za rast industrije i izazove energetske tranzicije.

Mangan, nikl, mineralni pesak, litijum i kobalt: Eramet obnavlja i razvija metale koji su neophodni za izgradnju održivijeg sveta.

Kao privilegovani partner svojih industrijskih klijenata, Grupa doprinosi stvaranju robusnih i otpornih infrastruktura i konstrukcija, efikasnijih sredstava mobilnosti i efikasnijih telekomunikacionih uređaja.

Potpuno posvećen eri metala, Erametova ambicija je da postane referenca za odgovornu transformaciju mineralnih resursa Zemlje za bolju zajedničku budućnost.

Eramet je kotiran na Pariskoj berzi pod oznakom ERA. Kompanija posluje u 15 zemalja i zapošljava oko 10.000 ljudi.

O Litijumu Čile

Lithium Chile je kompanija za istraživanje litijuma sa portfeljem imovine koji se sastoji od 111.978 hektara u Čileu i 29.245 hektara u Argentini. Litijum Čile takođe poseduje 5 imanja ukupne površine 22.529 hektara koje su perspektivne za zlato, srebro i bakar.

Izvor: miningwatch.news

Supported byspot_img
Supported byspot_img
Supported byspot_img

Najnovije vesti

Povezani članci

Verde Magnezijum- pozicioniranje Rumunije u vodećeg proizvođača magnezijuma u ​​EU

Investicioni plan kompanije Verde Magnezijum u Rumuniji predstavlja značajan korak ka smanjenju zavisnosti Evropske unije od uvezenog magnezijuma, posebno iz Kine. Reaktiviranjem zatvorenog rudnika magnezijuma i osnivanjem fabrike za preradu, kompanija ima za cilj da,ne samo zadovolji domaću potražnju,...

Potencijal skandijuma za transformacije na polju čiste energije

Uprkos malom prisustvu u Zemljinoj kori, skandijum ima ogroman potencijal da napravi promenu na polju čiste energije. Njegova izvanredna svojstva, kao što su poboljšanje gorivih ćelija sa čvrstim oksidom i stvaranje robusnih, ali laganih legura, samo su deo njegovih...

Pronalaženje puta ka sirovinama u doba čiste energije

Kako svet prelazi na tehnologije čiste energije, lanci snabdevanja prolaze kroz transformaciju, od fosilnih goriva ka nefosilnim mineralima. Od litijuma i nikla za baterije do bakra i elemenata retkih zemalja za različite komponente, ovi materijali su neophodni za pokretanje...
error: Content is protected !!