Supported byElevatePR Digital
Supported byspot_img
Region energetikaEuropean Energy Metals - listing na Frankfurtskoj berzi

European Energy Metals – listing na Frankfurtskoj berzi

Supported byspot_img
Supported byspot_img

 

European Energy Metals Corp. objavila je da su njene obične akcije počele da trguju na Frankfurtskoj berzi („FSE“) pod simbolom „V28“. Kompanija takođe sa zadovoljstvom najavljuje pokretanje svoje nove veb stranice na adresi www.europeanenergymetals.com koja sadrži interaktivni pregled njenih projekata, uključujući pet litijumskih projekata u Finskoj, pored nove korporativne prezentacije.

„Uvrštavanje na Frankfurtsku berzu predstavlja važan korak ka poboljšanju likvidnosti pored proširenja izloženosti kompanije ovom velikom tržištu fokusiranom na rudarstvo“, prokomentarisao je Jeremy Poirier, izvršni direktor European Energy Metals. „Ovo je još relevantnije s obzirom na fokus kompanije u Evropi, sa pet litijumskih projekata u Finskoj, pored kontinuiranog pozitivnog napretka mnogih evropskih zemalja u izgradnji snabdevanja litijumom i dalje proizvodnje, prečišćavanja i na kraju proizvodnje baterija. Takođe napredujemo ka američkom listingu na OTC tržištima, što će unaprediti izloženost i likvidnost kompanije, i radujemo se pružanju ažuriranja kada se završi.”

Supported by

Očekuje se da će listiranje akcija Kompanije na FSE pored berze u Torontu („TSKSV“) povećati izloženost Kompanije na evropskom tržištu, koje ima bazu investitora koja je tradicionalno aktivna u mlađem rudarskom sektoru. Kompanija smatra da će izlazak na FSE povećati likvidnost njenih akcija i podržati razvoj aktivne i angažovane evropske baze investitora. Kompanija takođe aktivno traži listing za investitore sa sedištem u SAD preko OTC tržišta, što čeka na pregled dostavljenog obrasca 211 od strane Regulatornog autoriteta za finansijsku industriju („FINRA“).

 

O Frankfurtskoj berzi

 

Frankfurtska berza (FSE) je jedan od najvećih svetskih centara za međunarodno trgovanje hartijama od vrednosti. FSE, kojom upravlja Deutsche Boerse AG, najveća je od sedam nemačkih berzi i odgovorna je za otprilike 90 odsto svih hartija od vrednosti kojima se trguje u Nemačkoj. FSE olakšava napredne elektronske sisteme trgovanja, poravnanja i informacione sisteme i omogućava prekograničnu trgovinu za međunarodne investitore.

 

O European Energy Metals Corp.

 

European Energy Metals Corp. je mlađa rudarska kompanija fokusirana na elektrifikaciju i globalni proces dekarbonizacije kroz istraživanje i razvoj svog portfelja od pet projekata sa litijumom i elementima retkih zemalja u Finskoj koji pokrivaju preko 2.300 kvadratnih kilometara.

Supported byspot_img
Supported byspot_img
Supported byspot_img

Najnovije vesti

Povezani članci

Uvid u kontroverzu oko litijumskog projekta „Jadar“

Debate oko iskopavanja litijuma u ​​Srbiji ponovo su se rasplamsale, a protivnici projekta „Jadar” izražavaju zabrinutost zbog njegovog ponovnog aktiviranja uprkos prethodnoj odluci vlade. Među ličnostima koje su uključene u projekat su Marijanti Babić iz „Rio Tinta“, profesor Aleksandar...

Otkriveno skriveno blago iz škriljaca- litijum na neočekivanom mestu

Obilje litijuma u ​​mineralima pirita unutar škriljaca otkriveno je istraživanjem koje je vodila Shaile Batačarja i njen tim na Univerzitetu Zapadna Virdžinija. To predstavlja novo i potencijalno značajno otkriće u oblasti istraživanja resursa litijuma. Ovo otkriće, predstavljeno na Generalnoj...

Evropski projekti čelika bi trebalo da integrišu upotrebu vodonika do 2026-2027

Aksel Egert, izvršni direktor Evropske asocijacije čelika (EUROFER), rekao je da je evropskoj industriji čelika potrebno 5 miliona tona vodonika godišnje kako bi prešla na dekarbonizaciju. Govoreći na specijalizovanoj konferenciji u Poljskoj, Egert je napomenuo da bi ključni projekti...
error: Content is protected !!