Supported byspot_img
Supported byspot_img
RudarstvoMeđunarodna rudarska kompanija koja kotira na Frankfurtskoj berzi angažuje Elevate Investor RelationsAdvisory...

Međunarodna rudarska kompanija koja kotira na Frankfurtskoj berzi angažuje Elevate Investor RelationsAdvisory iz Srbije

Supported byspot_img
Supported byspot_img

Međunarodna rudarska kompanija iz Australije angažovala je Elevate PR IR konsultantsku agenciju (https://elevatepr.digital/) za obavljanje aktivnosti vezanih za odnose sa investitorima na evropskim finansijskim tržištima u 2023/2024. godini, jer kompanija za istraživanje sirovina ima za cilj da podigne svoje poslovanje na viši nivo. Elevate tim će pokrivati odnose sa zainteresovanim stranama u regionu jugoistočne Evrope, ali i odnose sa evropskim rudarskim medijima.

Tim Elevate IR će iskoristiti stručnost i domet evropskih medija, uključujući https://euromining.news/ i https://seemining.news/, renomirane provajdere vesti sa tržišta na mreži za globalnu bazu investitora, najpoznatiju kao most za direktno povezivanje ozbiljnih investitora sa menadžmentom javnih preduzećavisokog potencijala fokusiranih na Evropu. Sa primarnim fokusom na isporuku aktuelnih vesti i uvida u tržište za investitore za kompanije kojima se javno trguje, evropski mediji imaju široku publiku koju čine menadžeri hedž fondova, investicioni savetnici i svi investitori širom sveta.

Elevate novi klijent iz rudarske industrije fokusiran na region jugoistočne Evrope gde je prepoznao ogromnu vrednost povećanja svesti investitora za svoju priču i posvećen je širenju svog prisustva na tržištu, uključujući odnose sa lokalnim zainteresovanim stranama. Kroz agresivne reklamne i medijske kampanje, klijenti imaju za cilj da dopru do veće publike unutar investicione zajednice, što na kraju dovodi do uspešnih rezultata za rast Kompanije i performanse akcija. Elevate je jedini savetnik za odnose sa javnošću i infrastrukturom fokusiran na rudarstvo u Južnoj Evropi.

Supported by

Udruživanjem snaga sa Elevate IR timom, rudarska kompanija je spremna da poveća izloženost i očara širu publiku investitora. Elevate će podržati klijenta koji se kotira na berzi kako bi otključao svoje pune potencijale i iskoristio brojne mogućnosti rasta u sektoru veštačke inteligencije, električnih vozila i zdravstva.

„Oduševljeni smo što radimo sa rudarskim kompanijama koje kotiraju na berzi. Naša stručnost dolazi iz inženjerskih i razvojnih projekata rudarstva, mi smo u komunikaciji nauke. Elevate PR je deo naše grupe u okviru Clarion partnera, podržan od rudarskih stručnjaka i stvarnog iskustva na terenu .Ovaj novi nivo naše usluge predstavlja značajnu prekretnicu jer nastojimo da proširimo naš doseg i angažujemo se sa većom publikom investitora. Uz partnerstvo sa ekspertizom euromining.news i širokom mrežom, sigurni smo da ćemo ostvariti svoje ciljeve i doneti veću vrednost našim klijentima i njihovim zainteresovanim stranama“, rekla je Aleksandra Milosavljević, partner u Elevate Clarion Partners-u.

O Elevate Clarion partnerima

Elevate PR IR (https://elevatepr.digital/) je jedinstveno PR savetodavno telo fokusirano na tešku industriju, koje upravlja izazovnim projektima u prirodnim resursima (energetika, rudarstvo), čelik i hemikalije, sektori životne sredine, aktivno pruža usluge međunarodnim klijentima koji posluju u regionu jugoistočne Evropa. Elevate PR IR je deo Clarions Partners sa sedištem u Srbiji, sa predstavništvima u Nemačkoj i Crnoj Gori. Clarions vlasnici/investitori nude Inženjerske usluge su jedinstvene za region jugoistočne Evrope, grupa klijenata uključuje vetar/solar/otpad do energije, ali i hemijsku i ekološku industriju (https://owners.engineer/)

Sinergija u pokretu, komunikacija nauke, finansija i inženjeringa, sa inženjerskim timovima iz Clariona čini razliku u upravljanju složenim odnosima sa zainteresovanim stranama.

Supported byspot_img
Supported byspot_img
Supported byspot_img

Najnovije vesti

Povezani članci

Hispania kupuje imovinu u Španiji

Hispania Resources Inc., kompanija za istraživanje minerala fokusirana na Španiju, objavila je da je 10. novembra završila kupovinu Otero poseda koji se nalazi u Kastilji i Leonu, Španija. Imanje je zvanično poznato kao: "C.E. SEGOVIANA OESTE" i sastoji se od...

EU i Grenland potpisali strateško partnerstvo za održive lance snabdevanja 

EU je potpisala Memorandum o razumevanju (MoR) sa Vladom Grenlanda za strateško partnerstvo i razvoj održivih lanaca sirovina. Izvršni potpredsednik za evropski zeleni dogovor, međuinstitucionalne odnose i predviđanje Evropske komisije, Maroš Šefčovič, potpisao je Memorandum o razumevanju sa Vladom Grenlanda,...

Prekretnica za evropsku auto-industriju

Potražnja za kritičnim mineralima, kao što su litijum i nikl, eksponencijalno se povećala poslednjih godina, paralelno sa sve većom proizvodnjom električnih vozila i globalnim naporima ka održivoj energiji i postizanju neto nultih ciljeva. Brza ekspanzija industrije električnih automobila odigrala je...
Supported byspot_img
error: Content is protected !!