Supported byElevatePR Digital
Supported byspot_img
RudarstvoMeđunarodna rudarska kompanija koja kotira na Frankfurtskoj berzi angažuje Elevate Investor RelationsAdvisory...

Međunarodna rudarska kompanija koja kotira na Frankfurtskoj berzi angažuje Elevate Investor RelationsAdvisory iz Srbije

Supported byspot_img
Supported byspot_img

Međunarodna rudarska kompanija iz Australije angažovala je Elevate PR IR konsultantsku agenciju (https://elevatepr.digital/) za obavljanje aktivnosti vezanih za odnose sa investitorima na evropskim finansijskim tržištima u 2023/2024. godini, jer kompanija za istraživanje sirovina ima za cilj da podigne svoje poslovanje na viši nivo. Elevate tim će pokrivati odnose sa zainteresovanim stranama u regionu jugoistočne Evrope, ali i odnose sa evropskim rudarskim medijima.

Tim Elevate IR će iskoristiti stručnost i domet evropskih medija, uključujući https://euromining.news/ i https://seemining.news/, renomirane provajdere vesti sa tržišta na mreži za globalnu bazu investitora, najpoznatiju kao most za direktno povezivanje ozbiljnih investitora sa menadžmentom javnih preduzećavisokog potencijala fokusiranih na Evropu. Sa primarnim fokusom na isporuku aktuelnih vesti i uvida u tržište za investitore za kompanije kojima se javno trguje, evropski mediji imaju široku publiku koju čine menadžeri hedž fondova, investicioni savetnici i svi investitori širom sveta.

Elevate novi klijent iz rudarske industrije fokusiran na region jugoistočne Evrope gde je prepoznao ogromnu vrednost povećanja svesti investitora za svoju priču i posvećen je širenju svog prisustva na tržištu, uključujući odnose sa lokalnim zainteresovanim stranama. Kroz agresivne reklamne i medijske kampanje, klijenti imaju za cilj da dopru do veće publike unutar investicione zajednice, što na kraju dovodi do uspešnih rezultata za rast Kompanije i performanse akcija. Elevate je jedini savetnik za odnose sa javnošću i infrastrukturom fokusiran na rudarstvo u Južnoj Evropi.

Supported by

Udruživanjem snaga sa Elevate IR timom, rudarska kompanija je spremna da poveća izloženost i očara širu publiku investitora. Elevate će podržati klijenta koji se kotira na berzi kako bi otključao svoje pune potencijale i iskoristio brojne mogućnosti rasta u sektoru veštačke inteligencije, električnih vozila i zdravstva.

„Oduševljeni smo što radimo sa rudarskim kompanijama koje kotiraju na berzi. Naša stručnost dolazi iz inženjerskih i razvojnih projekata rudarstva, mi smo u komunikaciji nauke. Elevate PR je deo naše grupe u okviru Clarion partnera, podržan od rudarskih stručnjaka i stvarnog iskustva na terenu .Ovaj novi nivo naše usluge predstavlja značajnu prekretnicu jer nastojimo da proširimo naš doseg i angažujemo se sa većom publikom investitora. Uz partnerstvo sa ekspertizom euromining.news i širokom mrežom, sigurni smo da ćemo ostvariti svoje ciljeve i doneti veću vrednost našim klijentima i njihovim zainteresovanim stranama“, rekla je Aleksandra Milosavljević, partner u Elevate Clarion Partners-u.

O Elevate Clarion partnerima

Elevate PR IR (https://elevatepr.digital/) je jedinstveno PR savetodavno telo fokusirano na tešku industriju, koje upravlja izazovnim projektima u prirodnim resursima (energetika, rudarstvo), čelik i hemikalije, sektori životne sredine, aktivno pruža usluge međunarodnim klijentima koji posluju u regionu jugoistočne Evropa. Elevate PR IR je deo Clarions Partners sa sedištem u Srbiji, sa predstavništvima u Nemačkoj i Crnoj Gori. Clarions vlasnici/investitori nude Inženjerske usluge su jedinstvene za region jugoistočne Evrope, grupa klijenata uključuje vetar/solar/otpad do energije, ali i hemijsku i ekološku industriju (https://owners.engineer/)

Sinergija u pokretu, komunikacija nauke, finansija i inženjeringa, sa inženjerskim timovima iz Clariona čini razliku u upravljanju složenim odnosima sa zainteresovanim stranama.

Supported byspot_img
Supported byspot_img
Supported byspot_img

Najnovije vesti

Povezani članci

Evropi su neophodne investicije kako bi se obezbedile sirovine za proizvodnju električnih vozila

Oslanjanje Evrope na uvoz većine sirovina za proizvodnju električnih vozila pokazuje se neodrživim, čineći njenu ekonomiju ranjivom. EIT samit o sirovinama odžao se u Briselu po prvi put od kada je u martu odobren zakon EU o kritičnim sirovinama...

EU se suočava sa izazovom otkrivanja kineske strategije mineralnih resursa

EU ulaže napor da smanji oslanjanje na kineske zalihe kritičnih minerala, a nedostupnost informacija o dugoročnim planovima Kine vezano za njen mineralni sektor predstavlja izazov. Istraživački centar MERICS ističe poteškoće sa kojima se zapadni istraživači suočavaju u dobijanju pouzdanih...

Ponovna strateška procena kako bi Evropa obezbedila snabdevanje kritičnim sirovinama

Artur Lajhtamer, saradnik za geoekonomsku politiku u Centru Žak Delor, naglašava hitnu potrebu da EU preispita svoj strateški pristup zaštiti kritičnih sirovina (CRM) usred eskalacije globalne konkurencije. Od stupanja na dužnost 2019. godine, predsednica Evropske komisije fon der Lajen zagovarala...
error: Content is protected !!