Serbia Energy Marketing

Snažna komercijalna orijentacija sajta ogleda se u razvijenim mogućnostima za on-line business. Kada govorimo o odnosu troškova kampanje i postignutih rezultata, reklamiranje na portalu Serbia-Energy.com pokazuje veliku efikasnost i ekonomičnost.

Bez obzira na to da li želite da promovišete neki svoj proizvod ili da privučete neke od naših posetilaca na vaš internet sajt, s nama možete očekivati najbolje rezultate u oblasti domaćeg interneta. Raznovrsnost sadržaja naših stranica na kojima se možete oglašavati predstavlja dobru mogućnost za usmeravanje reklamnih kampanja ka specifičnim ciljnim grupama koje najviše odgovaraju vašim željama i mogucnostima.

Oglašavanje na sajtu Serbia-Energy.com prelazi granice naše zemlje. Sajt Serbia-Energy.com i nasi poslovni bilteni su vrlo brzo stekli veliku popularnost širom sveta. Naše web strane na srpskom i engleskom jeziku čitane su u diplomatskim, ekonomskim i privrednim krugovima u inostranstvu, a naročito među poslovnim ljudima zainteresovanim za biznis u ovom regionu. Ukoliko tražite poslovne partnere u inostranstvu, oglašavanje na našem sajtu će sigurno unaprediti vaš posao, jer istovremeno podrzavajuci nasu inicijativu postajete deo globalnog trzista.

Zašto se reklamirati na internetu?

1. Zato što ulaganje u reklamu na internetu koja postiže dobre rezultate predstavlja investiciju visoke ekonomičnosti. Reklama na internetu je finansijski mnogo povoljnija od reklama na ostalim medijima (TV, radio, časopisi…).

2. Zato što internet reklama ima veliku efikasnost zbog načina na koji se plasira auditorijumu. Reklama u obliku banera (sličice određenih dimenzija) prisutna je pred očima posetioca internet strane na najupadljivijoj poziciji.

3. Zato što su važan deo internet auditorijuma u svetu kao i u Srbiji ljudi na vodećim pozicijama u svojim preduzećima i organizacijama. Oni, između ostalog, internet koriste i kao mesto za nalaženje informacija o svojim novim potencijalnim partnerima kao i o konkurenciji.

Mogućnosti za oglašavanje na našem sajtu su višestruke. Nas tim razvio je čitav niz mogućnosti koje se tiču oglašavanja na sajtu Serbia-Energy.com, putem reklamnih banera, sponzorskih stranica ili plasmana određenih komercijalnih sadržaja. Tu je i mogućnost multimedijalnih kampanja i izrada posebnih web strana po želji klijenta.

Za klijente koji ne poseduju svoje Internet prezentacije web team Serbia Business ce besplatno izraditi jednu stranu sa osnovnim informacijama o organizaciji (Logo, adresa, e-mail, kratak opis delatnosti) i postaviti je na Serbia-Energy.com.

Ukoliko želite da na takvoj strani postoji i druge mogucnosti (online narucivanje i prodaja pouzecem, formulari, opsirniji katalozi sa opisom proizvoda, nagradne igre, ankete itd), molimo vas da nas kontaktirate.